Rólunk

Internet búvárok vagyunk. Blog oldalunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy láthatóbbá tegyük a hazai vállalkozásokat az online térben. Ezt a digitális marketing legmodernebb eszközeinek a használatával érjük el. A  Blog oldalunkon való megjelenéshez, kérünk küld el üzenetedet a Kapcsolat menüpontban.

Kapcsolat
Kiemelt Partnereink: Zahnklinik, Mellplasztika
Zahnklinik Ungarn
Zahnklinik Ungarn
Szalagfűrész
Számítástechnikai partnereink
Külföldi partnerek
TANÁCSADÁS a következő településeken:

Budapest, Győr, Miskolc, Pécs, Szeged, Debrecen Mosonmagyaróvár, Sopron, Fertőd, Kapuvár, Csorna, Győr, Pápa, Celldömölk, Sárvár, Kőszeg, Szombathely, Ják, Körmend, Szentgotthárd, Csepreg, Zalalövő, Vasvár, Jánosháza, Devecser, Ajka, Sümeg, Pécsvárad, Komló, Sásd, Dombóvár, Bonyhád, Bátaszék, Baja, Bácsalmás, Szekszárd, Tolna, Fadd, Paks, Kalocsa, Hőgyész, Tamási

Balatonboglár, Kaposvár, Csurgó, Nagyatád, Kadarkút, Barcs, Szigetvár, Sellye, Harkány, Siklós, Villány, Bóly, Mohács, Pécs, Szentlőrinc Andocs, Tab, Lengyeltóti, Simontornya, Enying, Dunaföldvár, Solt, Szabadszállás, Sárbogárd, Dunaújváros, Kunszentmiklós, Ráckeve, Gárdony, Székesfehérvár, Balatonföldvár, Siófok, Balatonalmádi, Polgárdi, Balatonfűzfő, Balatonfüred, Veszprém, Sátoraljaújhely

Szentes, Mindszent, Kondoros, Orosháza, Hódmezővásárhely, Szeged, Battonya, Mezőkovácsháza, Békéscsaba, Nagymaros, Nyergesújfalu, Kismaros, Göd,Szob, Rétság, Balassagyarmat, Romhány, Hollókő, Szécsény, Aszód, Hatvan, Monor, Lajosmizse, Soltvadkert, Kiskőrös, Kecel, Dusnok, Kiskunhalas, Jánoshalma, Bácsalmás, Kelebia, Röszke, Mórahalom, Kiskunmajsa, Kistelek, Kiskunfélegyháza, Bugac, Kecskemét, Tiszakécske

Budapest egész területe:

Budapest 1. kerület, 2. kerület, 3. kerület, 4. kerület, 5. kerület, 6. kerület
Budapest 7. kerület, 8. kerület, 9. kerület, 10. kerület, 11. kerület, 12. kerület
Budapest 13. kerület, 14. kerület, 15. kerület, 16. kerület, 17. kerület, 18. kerület
Budapest 19. kerület, 20. kerület, 21. kerület, 22.kerület, 23. kerület

Nagykörös, Cegléd, Budaörs, Pécel, Gödöllő, Dunakeszi, Budakeszi, Szentendre, Dorog, Esztergom, Visegrád, Mátrafüred, Bátonyterenye, Salgótarján,Rudabánya, Szendrő, Edelény, Kazincbarcika, Sajószentpéter, Ózd, Miskolc, Eger, Mezőkövesd, Füzesabony, Tiszafüred, Heves, Jászapáti, Kunhegyes, Újszász, Kisújszállás, Törökszentmiklós, Szolnok, Martfű, Tiszaföldvár, Túrkeve, Mezőtúr, Gyomaendrőd, Szarvas, Kunszentmárton, Csongrád, Abony, Nagykáta, Újszász, Jászberény, Jászfényszaru, Jászárokszállás, Lőrinci, Gyöngyös, Pásztó,Gyula, Sarkad

Békés, Mezőberény, Szeghalom, Berettyóújfalu, Biharkeresztes, Püspökladány, Karcag, Derecske, Nádudvar, Hajdúszoboszló, Debrecen, Balmazújváros, Hajdúböszörmény, Téglás, Hajdúhadház, Nyíradony, Újfehértó, Hajdúdorog, Mezőcsát, Polgár, Hajdúnánás, Tiszaújváros, Tiszavasvári, Tiszalök, Tokaj, Felsőzsolca, Szikszó, Szerencs, Sárospatak, Zalaszentgrót

Hévíz, Tapolca, Keszthely, Lenti, Zalakaros, Letenye, Nagykanizsa, Marcali, Böhönye, Fonyód, Balatonlelle,  Encs, Kisvárda, Nagyhalász, Vásárosnamény, Nyíregyháza, Mátészalka, Fehérgyarmat, Máriapócs, Nyírbátor, Nagykálló, Várpalota, Ajka, Herend, Mór, Kincsesbánya, Oroszlány, Kisbér, Tatabánya, Pannonhalma, Bábolna, Komárom, Tata, Pilisvörösvár, Bicske, Érd, Százhalombatta, Martonvásár, Százhalombatta, Gyál

Budapest egész területe:

Budapest 1. kerület, 2. kerület, 3. kerület, 4. kerület, 5. kerület, 6. kerület
Budapest 7. kerület, 8. kerület, 9. kerület, 10. kerület, 11. kerület, 12. kerület
Budapest 13. kerület, 14. kerület, 15. kerület, 16. kerület, 17. kerület, 18. kerület
Budapest 19. kerület, 20. kerület, 21. kerület, 22.kerület, 23. kerület
Nem működő CURL function.
Nem működő CURL function.

Írta: Kovács Dorina


A műanyag ablakok előnyei 10 pontban Zánka Veszprém megye

A műanyag ablakok előnyei 10 pontban Zánka Veszprém megye

A műanyag ablakok előnyei 10 pontban

Ablakok és ajtók vásárlásán gondolkodik?
Az innovatív, mégis időtálló, a szépséget és a praktikumot ötvöző műanyag ablakok tökéletes megoldást jelentenek az Ön számára.

Tökéletes választásnak bizonyulnak. Miért?

Mindannyian hozzászoktunk, hogy otthonunkba belépve kopottasnak találjuk a fa ablakokat és redőnyöket, még a gondosan tisztántartott otthonunkban is. Ráadásul a kopott vagy fakó megjelenés nem csak csúnya, hanem a megfelelő szigetelés és hangszigetelés hiánya is zavaró tényező. Ha a szerkezet nem eléggé hő-, hideg- vagy zajhatás védő, az nemcsak az esztétikát rontja, hanem komoly negatív hatással van a termékre is. Funkcionális problémákhoz vezetnek előbb vagy utóbb, ha nem is azonnal. Ezek a hiányosságok óhatatlanul a pénzünk kiszivárgásához vezet. Természetesen, ha csak a látvány az egyetlen probléma, akkor ez nem opció. Az esztétikai hiányosságok viszonylag hatékonyan orvosolhatók csiszolópapírral, festékkel, ecsetekkel, valamint egy kis szabadidővel. Azonban a szerkezeti fa például elöregszik és sérül, nagyobb valószínűséggel nem tudja ellátni alapvető funkcióit. Ilyenkor ki kell cserélni a teljes szerkezetet. Ezt már felesleges takarítgatni mivel a víz és a tisztítószerek csak tovább súlyosbítják a fa korhadását.

Szerencsére a műanyag ablakoknak és ajtóknak ma már nem okoznak fejfájást.
Miért választják egyre többen ezt a megoldást az utóbbi években, felváltva a fát műanyagra?
Szinte minden, amit erről a műanyagtípusról olvas vagy hall, jó, és ez igaz is. Ezeket a pozitív véleményeket széleskörű gyakorlati tapasztalatok támasztják alá.

 Nézzük a műanyag ablakok legfőbb előnyeit!

1.    A műanyag keretek ugyanis nagymértékben szigetelnek hőt, azaz energiatakarékosabbak, mint a fa- vagy alumíniumkeretek. Energiatakarékos. Ennek a tulajdonságának köszönhetően viszonylag rövid időn belül a fűtési költségek és ezáltal energiamegtakarítás érhető el. Nagyon övid rövid idő alatt.
2.    A kiváló hőszigetelés mellett kiváló hangszigetelő tulajdonságokkal is rendelkeznek. Hangszigetelt, és minimalizálja a zavaró és kellemetlen külső zajokat. Biztosítja, hogy a zajok ne jussanak be a házba. Azoknak, akik értékelik a csendet és ez a paraméter önmagában döntő tényező lehet a vásárlási döntésben.
3.    Összességében kedvezőbb árúak, mint a más anyagból készültek.
4.    A fával ellentétben nem igényel rendszeres karbantartást, csiszolást és festést. A műanyag ablakok karbantartási költségei elhanyagolhatóak, minimális pénz-, idő-, energia.  Sima, egyenletes felületének köszönhetően a tisztítás gyerekjáték, és a tisztítószerek nem tesznek kárt benne.
5.    A neves gyártók kiváló minőségű termékei időtálló megoldást jelentenek. Egy elsőrangú műanyag ablak várhatóan körülbelül 50 évig bírja gond nélkül, szerkezeti károsodás vagy nagyobb meghibásodás nélkül.
6.    Időjárásálló kialakítás, hogy ellenálljon az esőnek, szélnek és napfénynek. Nem fakul, nem kopik, nem színeződik el, és nem is romlik el.
7.    A több ponton záródó műanyag ablakok és ajtók fokozzák otthona vonzerejét. Minél több ponton rögzíthető a szerkezethez, annál biztonságosabb az otthon. Minél erősebb a zár, annál jobban védett az illetéktelen látogatókkal szemben.
8.    Széles színválaszték: eddig sokan óvakodtak a műanyag ablakoktól és ajtóktól, mert hiányzott belőlük a karakter és személytelennek tartották őket. Ma már nem ez a helyzet, és a színek széles skálája közül lehet választani. Olyan termékeket válogattunk össze, amelyek bármilyen stílushoz illeszkednek. Otthona belső terében kivétel nélkül talál olyan termékeket, amelyek harmonizálnak otthona színvilágával.
9.    Jelentősen növeli ingatlana értékét, ami azt jelenti, hogy nagyobb áron tudja eladni (kiadni) azt. Egy ilyen szerkezettel rendelkező épület értéke magasabb.
10.    Annak köszönhetően, hogy a műanyag újrahasznosítható, kevesebb energiára van szükség e termékek előállításához. Különösen a műanyag ablakok és ajtók környezetbarátabbak, mint a más anyagból készült ablakok és ajtók.
       
Az elmúlt években a gyártástechnológiában bekövetkezett változásoknak köszönhetően a műanyaggyártás leküzdötte az örökös problémát és a rövid élettartam problémáját. Ma a műanyag ablakok praktikusak, időtállóak és rendkívül tartósak. Hosszú élettartam, kiváló hő- és hangszigetelés. Energia- és költséghatékony megoldást biztosítanak. Emellett alacsony karbantartási igényű, energiatakarékos megoldást jelentenek, biztonságosak, könnyen tisztíthatók és széles színválasztékban kaphatók.
Így könnyű megtalálni az Ön otthonának vagy házának stílusához illeszkedőt.
Nagyszerű befektetési értékkel is bírnak, mivel növelik otthona és lakóterének értékét.






 

<-- Vissza a A műanyag ablakok előnyei 10 pontban Zánka Veszprém megye blog oldalra!

További cikkek