Rólunk

Internet búvárok vagyunk. Blog oldalunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy láthatóbbá tegyük a hazai vállalkozásokat az online térben. Ezt a digitális marketing legmodernebb eszközeinek a használatával érjük el. A  Blog oldalunkon való megjelenéshez, kérünk küld el üzenetedet a Kapcsolat menüpontban.

Kapcsolat
Kiemelt Partnereink: Zahnklinik, Mellplasztika
Zahnklinik Ungarn
Zahnklinik Ungarn
Szalagfűrész
Számítástechnikai partnereink
Külföldi partnerek
TANÁCSADÁS a következő településeken:

Budapest, Győr, Miskolc, Pécs, Szeged, Debrecen Mosonmagyaróvár, Sopron, Fertőd, Kapuvár, Csorna, Győr, Pápa, Celldömölk, Sárvár, Kőszeg, Szombathely, Ják, Körmend, Szentgotthárd, Csepreg, Zalalövő, Vasvár, Jánosháza, Devecser, Ajka, Sümeg, Pécsvárad, Komló, Sásd, Dombóvár, Bonyhád, Bátaszék, Baja, Bácsalmás, Szekszárd, Tolna, Fadd, Paks, Kalocsa, Hőgyész, Tamási

Balatonboglár, Kaposvár, Csurgó, Nagyatád, Kadarkút, Barcs, Szigetvár, Sellye, Harkány, Siklós, Villány, Bóly, Mohács, Pécs, Szentlőrinc Andocs, Tab, Lengyeltóti, Simontornya, Enying, Dunaföldvár, Solt, Szabadszállás, Sárbogárd, Dunaújváros, Kunszentmiklós, Ráckeve, Gárdony, Székesfehérvár, Balatonföldvár, Siófok, Balatonalmádi, Polgárdi, Balatonfűzfő, Balatonfüred, Veszprém, Sátoraljaújhely

Szentes, Mindszent, Kondoros, Orosháza, Hódmezővásárhely, Szeged, Battonya, Mezőkovácsháza, Békéscsaba, Nagymaros, Nyergesújfalu, Kismaros, Göd,Szob, Rétság, Balassagyarmat, Romhány, Hollókő, Szécsény, Aszód, Hatvan, Monor, Lajosmizse, Soltvadkert, Kiskőrös, Kecel, Dusnok, Kiskunhalas, Jánoshalma, Bácsalmás, Kelebia, Röszke, Mórahalom, Kiskunmajsa, Kistelek, Kiskunfélegyháza, Bugac, Kecskemét, Tiszakécske

Budapest egész területe:

Budapest 1. kerület, 2. kerület, 3. kerület, 4. kerület, 5. kerület, 6. kerület
Budapest 7. kerület, 8. kerület, 9. kerület, 10. kerület, 11. kerület, 12. kerület
Budapest 13. kerület, 14. kerület, 15. kerület, 16. kerület, 17. kerület, 18. kerület
Budapest 19. kerület, 20. kerület, 21. kerület, 22.kerület, 23. kerület

Nagykörös, Cegléd, Budaörs, Pécel, Gödöllő, Dunakeszi, Budakeszi, Szentendre, Dorog, Esztergom, Visegrád, Mátrafüred, Bátonyterenye, Salgótarján,Rudabánya, Szendrő, Edelény, Kazincbarcika, Sajószentpéter, Ózd, Miskolc, Eger, Mezőkövesd, Füzesabony, Tiszafüred, Heves, Jászapáti, Kunhegyes, Újszász, Kisújszállás, Törökszentmiklós, Szolnok, Martfű, Tiszaföldvár, Túrkeve, Mezőtúr, Gyomaendrőd, Szarvas, Kunszentmárton, Csongrád, Abony, Nagykáta, Újszász, Jászberény, Jászfényszaru, Jászárokszállás, Lőrinci, Gyöngyös, Pásztó,Gyula, Sarkad

Békés, Mezőberény, Szeghalom, Berettyóújfalu, Biharkeresztes, Püspökladány, Karcag, Derecske, Nádudvar, Hajdúszoboszló, Debrecen, Balmazújváros, Hajdúböszörmény, Téglás, Hajdúhadház, Nyíradony, Újfehértó, Hajdúdorog, Mezőcsát, Polgár, Hajdúnánás, Tiszaújváros, Tiszavasvári, Tiszalök, Tokaj, Felsőzsolca, Szikszó, Szerencs, Sárospatak, Zalaszentgrót

Hévíz, Tapolca, Keszthely, Lenti, Zalakaros, Letenye, Nagykanizsa, Marcali, Böhönye, Fonyód, Balatonlelle,  Encs, Kisvárda, Nagyhalász, Vásárosnamény, Nyíregyháza, Mátészalka, Fehérgyarmat, Máriapócs, Nyírbátor, Nagykálló, Várpalota, Ajka, Herend, Mór, Kincsesbánya, Oroszlány, Kisbér, Tatabánya, Pannonhalma, Bábolna, Komárom, Tata, Pilisvörösvár, Bicske, Érd, Százhalombatta, Martonvásár, Százhalombatta, Gyál

Budapest egész területe:

Budapest 1. kerület, 2. kerület, 3. kerület, 4. kerület, 5. kerület, 6. kerület
Budapest 7. kerület, 8. kerület, 9. kerület, 10. kerület, 11. kerület, 12. kerület
Budapest 13. kerület, 14. kerület, 15. kerület, 16. kerület, 17. kerület, 18. kerület
Budapest 19. kerület, 20. kerület, 21. kerület, 22.kerület, 23. kerület
Nem működő CURL function.
Nem működő CURL function.

Írta: Kovács Dorina


Klíma típusok és klíma árak X. 10. kerület Budapest

Klíma típusok és klíma árak X. 10. kerület Budapest

Klíma típusok és klíma árak

Mikor is beszélhetnénk jobbkor a klíma árakról és magáról a berendezésről, ha nem akkor, mikor elkezd a hőmérséklet emelkedni és küszöbön a nyár? Irány az internet és a klíma keresés!

Nem gondolnánk, hogy a nyugati országok lakosságának több, mint fele rendelkezik légkondicionáló berendezéssel otthonában, és nem csak a nyári hőségben tudjuk ezeket kihasználni hála a bőséges klíma kínálatnak.

A szortiment széles, annyi klíma és annyi ár van, mint csepp a tengerben, nehéz is kiválasztani a számunkra legmegfelelőbbet, alaposan utána kell járni a témának. Sok mindentől függ, melyik lesz a nyerő, pl. hány nm2 az otthonunk, van -e benne légcsatorna, és persze a pénztárcánk mérete is mérvadó lehet.

Egy laikus is könnyedén megérti, hogyan működik a légkondicionáló. Fém tekercsekből két készlet van: az egyik a lakás hőjét gyűjti össze, a másik a kinti hőt. A köztük lévő hűtőközeg, ami egy folyékony keverék adja át a hőt a két tekercs között. Ez alapján soroljuk be a berendezéseket két nagy kategóriába. A stand alone klíma típusokhoz sorolható a hordozható, az ablakos, padlóra szerelhető vagy fali légkondicionáló, a másik csoport pedig a Split system, amelyek közé tartoznak a központi és mennyezeti klímaberendezések.

Az önálló váltóáramú egységekben mindkét tekercs egy eszközben van, ami rendszerint a ház falain belül található. Az ilyen váltóáramú egységeket könnyebben lehet mozgatni vagy telepíteni, és nem kell olyan mélyen a zsebünkbe nyúlni, hogy ezeket megvehessük, viszont a megosztott rendszerű váltóáramú egységekhez viszonyítva kisebb kapacitással bírnak és elég hangosak is. Ne feledjük, hogy a szellőzőnyílásra mindig szükség van, ami az ablak vagy tolóajtó túloldalára kerüljön, mert a forró levegőnek ki kell jutnia. Az önálló egységek hasznosak és komfortosak, ezek a legvonzóbb tulajdonságaik.

A legkeresettebb légkondicionálók a hordozható típusok, ezeket veszik a legtöbbször az emberek. Kb. 60- 200000 Ft között mozog az áruk, leginkább egy helyiség hűtésére alkalmasak. A váltakozó áramú egységek berendezései - közt ki hitte volna! – a hordozhatók viszik a prímet. Ha azonnal és kevés költséggel szeretnénk hűsölni egy kicsit, ezekkel nem lövünk mellé, használatuk pedig gyerekjáték. Nincs felszerelési meló, csak az adott szobába betelepítjük. Kerekeken gurulnak, mobilak, szinte olyan könnyedén mozgathatók, mint egy porszívó. Természetesen a berendezést a légtömlővel kell elmozdítani, de ez nem zavaró tényező a mobilitásban. Az garantált, hogy kapkodni fogja a fejét az üzletekben, annyiféle típusú hordozható klíma közül válogathat. Ezek a legnépszerűbbek, és viszonylag olcsón megvásárolhatók, mert már 150.000 Ft alatt is találni jó minőségűt.

Ne feledjük, mielőtt letettük a voksunkat a végleges választásra, tartsuk fókuszban a kihasználhatóság tényét. Azaz, Ön akkor jár a legjobban, ha azt a klímát veszi meg, ami a legalkalmasabb az otthonába és maximálisan kihasználhatja vele a lehetőségeket. Fontos szem előtt tartani a piaci adottságokat is. Nagyon hálás lesz télen azért a döntéséért, ha fűtési funkcióval ellátott klímát vesz, mert nem csak nyáron tud kellemes lenni a hűtés, a hidegben is jól esik a fűtés – ráadásul olcsón!

Ha klíma árakat szeretne azonnal, vagy bármi más segítséget a klíma vásárlással kapcsolatban, mi állunk szolgálatára! Hívjon bennünket még ma, együtt kiválasztjuk a legmegfelelőbbet!

 

 

 

 

 



<-- Vissza a Klíma típusok és klíma árak X. 10. kerület Budapest blog oldalra!

További cikkek